írtam a bátyámnak egy dalt

2008. június 30., hétfő

Vagyis a Brother-nek egy levelet, hogy mégis hogy gondolják, hogy öt hét alatt nem javítják meg a nyomtatót, és a tintát is kinyomtatják belőle. Meg hogy megyek a fogyasztóvédelemhez, mert ez így nem ér. Elolvasta a sales és marketing manager is, a szervíz is, de még nem válaszoltak. Pedig nagyon várom.

"keksztetkó"

Mivel sosem lehet mostanában tudni, mikor száll el a gép, ide írom be, hogy el ne felejtsem:
Szólni Krisztának, hogy nézzen nekem keksztetkót!!!

vadász kutya

2008. június 29., vasárnap

Ő Foltos, a fotó két éve készült, mikor két hónaposan hozzánk került, az oldal pedig a scrap.hu egyik kihívására, ahol az volt a feladat, hogy a képen legyen négy láb, egy gyerek, masni és virág, és két színt lehetett használni. Didó nem ilyen négy láb-egy gyerekre gondolt eredetileg :) (A papír és a virág Just Passin Thru, pillangó: Ingrid, masni: Silver Snowy Raven, tappancsos font: Ennobled Pet)
Két éve még csak kis szőrgombóc volt, most meg komoly vadász.

I don't want to have more brother - elég az Öcsi

2008. június 28., szombat

Majdnem két hónapja vettem egy nyomtatót, két hét használat után öt hétig javították, csütörtökön mehettem érte. Csak tegnap este tudtam összerakni, és kiderült, kifogyott belőle az összes színes tinta. Amikor visszavittem, a hét osztásból a hatoson volt két szín, a harmadik a hetesen, most meg kettő kifogyott, a harmadikból pedig kevés volt. Jó sokat tesztelhették a szervízben... Két hét használat után vehetek bele egy garnitúra patront 9000 jó magyar forintért
Csütörtökön, mikor még nem tudtam, hogy két nap bosszúság vár rám a nyomtató miatt, vettem két mintavágó ollót a Müllerben. A régebbiek 800 Ft-ba meg 3 euróba kerültek, ezek az újak pedig 460 Ft-ba. De minőségben legalább olyan jók, mint az előzőek. És milyen sok Rayher-cucc van még ott! Kis virágok szaténszalagból, fa matricák, sőt, még 10 centi hosszú ásó és kapa is. Scrapbook-papírt nem találtam.

Két hétig Németországban voltam, a munkatársam sem volt bent az irodában, így nem öntözte senki a virágainkat. Szomorú is voltam, hogy a kedvencemen nem volt egyetlen hajtás sem, mikor két hete hazaértem. Ezeket a képeket három napja készítettem :)



két esküvő

2008. június 26., csütörtök

Főiskolai barátunk nősül, a banda közös ajándéka mellé készítettem az üdvözlőkártyát az első képen. A madárkás anyagot Németországban vettem, még van belőle két kártyára való :)
A külső és a belső kártya összeragasztásával bajban voltam. Először kinyitottam a külső kártyát, beragasztóztam, rá a belső kártyát. És nem tudtam összecsukni a lapot, összegyűrődött a belső. Gyorsan leszedni!!! A második verzió: a kártya bal oldalát összeragasztani, a belső lapot összecsukni, és így rá a hátsó oldalt. No, így már jobb, de így meg nem lehet teljesen kinyitni...
Sikere volt az üdvözlőkártyának, kaptam egy megrendelést egy újabbra :) Itt már rutinosabb voltam, a pausznak csak az egyik oldalát ragasztottam le, a másikat csak a bordó szalaggal szorítottam le, a ragasztást pedig elrejtettem szivecskék mögé. Nekem ezek a szivecskék a kedvenceim, rákerültek az sk. borítékra is. A szabvány borítékban összegyűrődött volna a masni.



próba

2008. június 25., szerda

Akkor nekikezdek :)
Van egy blogom - furcsa érzés... Nem tudom, hogy fog ez menni nekem, hiszen még hozzám igazán közel álló is panaszkodik, hogy túlzottan zárkózott vagyok, nehéz engem megismerni. Ez a blog majd jó iskola lesz. Persze nem kötök mindent a nagyvilág orrára (nagyvilág, hihi), csak kicsit megmutatom magam.
Néhány éve, hogy elkezdtem foglalkozni ilyen-olyan ügyeskedős dolgokkal: dekopázzsal, hímzéssel, gyöngyözéssel. A scrapbook-kal először egy hobbybolt katalógusában találkoztam, megtetszett a technika. Interneten utánanéztem, mi is ez valójában, és elkeveredtem a scrap.hu -ra. Hú, hogy mennyi minden szépet láttam... Először a digitális formájával kezdtem ismerkedni, de valahogy nem akar olyan jóra sikerülni, mint a többieké :( Aztán a hagyományosba is belekóstoltam. De az új nyomtatóm elég hamar megadta magát (egy hónapja van szervízben), így egyelőre türelmetlenül várom, hogy kipróbálhassam magam ezen a területen is. Az előkészületeket megtettem: van már néhány papírom, mintavágó ollóm, szalagom, díszem, és ötletem. Majd meglátjuk, mi sül ki belőle.
A scrap.hu -n láttam először olyan blogokat, ahol a bloggerinák megmutatják, milyen szépségeket tudnak alkotni. Én is ilyesmit szeretnék. Bár a fényképezőgép Öcsivel van Ámerikában, így elég nehéz lesz bemutatni bármit is. De megoldom.