2008. szeptember 18., csütörtök

Időben. Végülis a háromnegyed háromhoz képest időben.

Jövő héten el kell kerülni a Lidl-t. Láttam az akciók között lyukasztókészletet 2500 Ft-ért, bordűrlyukasztóval, talán még saroklyukasztó is van benne, barkácspapír készletet (késsel, a kép szerint vágólappal, mintás papírokkal) 1400-ért, mintás kartonpapírt (múltkor megígértem magamnak, hogy nem veszek többet kartont, míg az itthoni készlet el nem fogy - de hát ez mintás karton, ez más tészta) 1000-ért. Múltkor még 1500 Ft volt 50 ív AGFA márkájú A4-es fényes fotópapír, most már csak 1300. Ez vajon milyen lehet?
A mintavágó ollók közül szerencsére megvan mind, azt nem kell vennem. És nem kell vennem sem mintalyukasztót, sem papírokat, sem semmit. Csak hogy el ne felejtsem, ide is leírom: "cipőt vettél tegnapelőtt, teeee! albérletbe akarsz menni, teeee! akkor miből akarsz venni ilyen cuccokat, pláne hogy a szobádban sem férsz el? teeee!"
Még szerencse, hogy Baja messze van, ott 10.000 Ft-ért van varrógép, igaz, ismeretlen névvel, de mindenféle finomsággal, ahogy olvasom - próbálkozni jó lenne. Talán anyuét kellene elővenni, és megnézni, hogy mik azok a minták rajta, hogyan lehet előcsalogatni a gépből.

Ideje lenne lecserélni ez a dinnye-órát.

0 megjegyzés: