2008. augusztus 22., péntek

Épp azon gondolkodtam, hogy milyen képeslapot készítsek barátnőmnek névnapjára, valamit, ami gyorsan készen van, hiszen hétfőn volt a névnap... Valami virágos kellene. 3d-s papírt nem kaptam, vagyis nem akartam visszamenni kedden is a hobbiboltba, amikor voltam ott szombaton és hétfőn is :) Aztán láttam rövidáruboltban filcvirágot 320 Ft-ért, ennyit szerintem nem ért. Hazajöttem, hogy majd lesz valami. Aztán láttam egy linket a scrap.hu-n, és megtaláltam ezt a videót:



Ez nekem pont jó lesz, hisz már vannak pecsétjeim is :) Gondolkodtam, hogyan legyen a virág az elején, ha már nem vettem meg a készet. Végül "lemásoltam" az egyetlen papírdomborítómat, és farmerből vágtam ki a szirmokat. Scrap-talis pecséttel és scrap-talis akrilfestékkel pecsételtem.
Jobban is felragaszthattam volna a papírokat, nem csak középen.
Domborítottam a sárga papírokat, csak azt nem, amire írtam az üdvözletet.




És vettem nyolc darabos mintavágóolló-készletet 800 Ft-ért, juhéééé! Szépen vágnak, nem tépik a papírt, sok minta, juhéééé! És az egyikkel lehet olyan kekszformát kivágni, mint Erika lyukasztójával, juhéééé!

2 megjegyzés:

Mesi írta...

De szuper lett! Nagyon köszi ezt a jó kis videót! Tetszik a lapodban, hogy mennyire más lett a hasonló technika ellenére, olyan Marcsis! Grat!

Marcsi írta...

Köszönöm, Mesi:) Ott a háttérben az ágyam is sárga-kék :)