Cards don't come easy to me

2009. november 28., szombat

... pláne, hogy ádventi kalendáriumokat készítek egész héten. Ez se megy könnyen, 5 órákat aludtam éjszakánként... Így indult, most már azért jobban állok:

Még múlt hétről vannak ezek a lapok, Adrinak és Erzsi néninek:A jobb alsó sarokban a vízszintesen csíkos papír egy elrontott, ragasztótollal pecsételt és bársonyporozott mintát takar. Nem megy ez a bársonypor nekem...
A kislányok Sarah Kay matricás albumból. Images from Sarah Kay Stickers Album.

Néhány karácsonyi lap, két kék és a barna a mai scrap-talin készült, Verussal és Timcsusszal ragasztgattunk. Ezt lifteltem, a scrap.hu-n mutatta valaki, de hogy honnan van, nem tudom... That's a lift but I don't know where I've seen it before...Az egyiknél elfelejtettem felragasztani a szalagot, mielőtt a csillagoség-pauszos fehér kartont felragasztottam volna a kék kartonra. Ezért ilyen a szalag:
Cuttlebug embossing folder, Shimmer Mist:
Ilyen hátul:
This card is for the Winter Wonderland Challenge - no Christmas paper or stamp, but Christmas card.

Ez elég kicsi, de nem akartam hagyni, hogy veszendőbe menjen ez a papír. Még lehet, hogy 3D-s ragasztóval teszek rá egy szarvast vagy/és Mikulást.
Nem domborítottam a barna papírt, mielőtt ráragasztottam volna a mintás kartonra. Amikor meg domborítottam a kettőt együtt, fordítva tettem a papírt az embossing folderbe:Ilyen hátul:

Most pedig alvás, 8 órát tervezek...

2 megjegyzés:

Christine írta...

Beautiful!!!

Névtelen írta...

miert ne:)