B&F

2009. augusztus 18., kedd

Simon azt mondta, bármit, csak ne lapot - ez adta a lökést, hogy végre elkészüljön az ajándék barátaim ikreiről/nek. Falra akasztható, talán nem túl nehéz...
Simon said: Anything but a card - so I've made the gift for/about twins of my friends. They can hang on the wall, I hope it isn't so heavy.
Az első oldal a Friday Sketchers vázlata alapján készült.
The first side was made after the sketch of Friday Sketchers and I hope the side is according to it, too.
A leányzó nevének kezdőbetűje csillámporral, egy induló (de mikor már?) magyar vállalkozás lepke-pecsétje és gyöngytoll, ami tönkrevágta a fotót. Nem látszik, de a minta körül pár mm-re van egy körvonal, aminek nem kellene ott lennie...
A filcdísz Lidl-ből, két virág az új kedvenceimből, körömlakkos miltonnal, a fehérből pedig elveszett egy rózsaszín strassz virág.
A CuddleBeez Scrap digi papírjának mintáját csillámporoztam. Rózsaszín Danuvia-szalagra tettem rózsaszín masnis szalagot, amit egyszer azért vettem meg, mert mintás, épp nem kellett, de "valamire majd jó lesz". Ide pont jó lett.
Az alapot mintavágó ollóval vágtam körbe, nemtúljó Lidl-s bőrlyukasztóval lyuggattam körbe, és egy részébe szalagot fűztem, a szalagra pedig néhol rózsaszín gyöngyöt.
A közös oldalon a fotón mintha sugdolóznának a babák:)
Tartogattam, rakosgattam a Savaria Fórumnak azt az oldalát, amiben az anyakönyvi hírekben megjelentek a babát. Most naná, hogy nem találtam. A netről töltöttem le, és nyomtattam. A betűket Mesi módszerével tettem rá a pirossal tintázott citromsárga és narancssárga kartonra.
A nagy virágot három különbözőből raktam össze, szintén körömlakkos miltonnal a közepében. Az egyik kis virág közepén piros strasszvirág, a másik közepén pici Kreatív Hobby-s milton.
Két pár pici tappancs.
Ezen a képen látszik a Tesco-s "háló" vagy nem is tudom, mi, ami megvan már egy éve, ez a harmadik fellépése. A szalagokat is még tavaly vettem egy oldalhoz, ami végülis nem készült el, a kb. hatféle sárga szalag azóta pihen. Kicsit muszáj volt domborítanom is...
A kisfiús oldal is egy kicsit Friday Sketchers.
Apa piros pólóját sikerült eltakarni virágokkal.
A papír itt is CuddleBeez Scrap digi, itt is csillámporozva az eredeti szín szerint - egy éve, hogy megvan a három kék csillámporom, bántam mindig, hogy hármat kellett vennem, de hát így volt összecsomagolva. Ide épp jól jött a három árnyalat.
Ezen az oldalon is van gyöngytoll, a kép itt sem az igazi...
Péntek-szombat-vasárnap-hétfő ezzel ment el. Most hiányzik, hogy csináljak valamit... Ötletem van, csak épp időm nincs. No, majd holnap délután két lap. Mert kell a lap is, és mert hiányozna, ha csak úgy ellennék. Függőség? Az.

A zászlók már lobognak, a piac standjai már állnak, készülődünk, készülődünk, Ágika is már itt van a közelben:) Nagyon várom: Savaria Karnevál

4 megjegyzés:

Timcso írta...

Gyönyörű! Nagyon aranyosak a fotók, az album minden egyes részlete nagyon-nagyon tetszik!Ötletes!

Köszi, hogy részt veszel a kihíváson!:)

Szilvii írta...

Nagyon tetszik, nekem i valami hasonlót kéne készíteni az ikerismerőseinknek:)
Ha van kedved játszani, majd nézz be a blogomra:)

Iris írta...

Brilliant art work.

Thanks for joining the Simon Says Challenge.

Iris and the DT

email: Steph@SimonSaysStamp.com írta...

Very darling wall hanging!! I love all the details you added in this piece with the flowers and pearls and chipboard...awesome!

Thanks so much for entering the Simon Says Stamp Challenge!

<3,
Steph