esküvős

2009. augusztus 31., hétfő

Négy kolléganő kért meg, hogy készítsek egy képeslapot ötödik munkatársuk esküvőjére. Külön kérésük volt, hogy bordó-fehér legyen a lap, és hogy rajta legyen a pár fényképe. Úgy döntöttem, hogy előveszem ezt a lapomat, amit a kreativvagyok.hu -n tanultam, és ez alapján készítem el az ajándékot. Négy kártyával, hogy minden kolléganő át tudja adni a saját jókívánságait. Így sikerült:Bordó-fehér, a bordó részen egy kis fehér, a fehér részen egy kis bordó (na jó, piros).

Itt jól látszik a szép Lidl-s papír (így egy év után ideje volt már valami szépet kihozni belőle), a Fiskars Texture Plate-tel domborított sima fehér karton, a piros csillámpor, a kétféle kontúrmatrica (nehezen hajolt a szív körül, de nem volt már olyan, amelyiknek lett volna vékonyabb része), kedvenc Rayher-es rózsa a Müllerből, az üres sarokra domborított díszecske, és jól látszik az is, hogy a hölgy blúza és az úr nyakkendője milyen jól passzol a bordó papírhoz :) És látszik az is, hogy be kellett vágnom a papírt, mert szakadt volna. Előzőleg vékony volt a papír, azért szakadt el, most meg azért, mert vastag...

Nem szerettem volna, ha van egyforma kártya. A sarkokat kerekítettem, vagy mintás saroklyukasztóval lyukasztottam (ezzel csak kettőt-kettőt, hogy ne legyen túl csicsás).
A kártyatartó fülecske ugyanúgy Lidl-s papírból és ugyanazzal a kontúrmatricával keretezve. A bordó papír fölötti, kártyák mögötti részt is domborítottam, hogy mutasson valahogyan akkor is, amikor majd kiveszik a kártyákat.
A jobb alsó sarokban és a négyzetes rész tetején Perlen Pen-nel vannak a pöttyök.
Bár a négyzetes részen a bordó papíron még lett volna hely ennek-annak, de nem akartam tovább terhelni mindenféle dísszel, szerintem így szép, ahogy van :)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Jaj Marcsi ez olyan szépséges lett, az a bordó papír nagyon tetszik! Ötletes, elegáns, nagyon ügyes vagy!