Ne zavarjuk Lucát

2010. november 16., kedd

Kedves munkatársam nemrég apuka lett. Képeslapra sajnos nem volt időm akkoriban, de egy ilyen alkalmat nem lehet ajándék nélkül hagyni. Elkészült ez a kilincsre akasztható tábla:
A fehér papír gyöngyházas, a pink egyszerű fotókarton; a felső részét Cuttlebug-gal, az alsó részét kétféle domborítósablonnal domborítottam. A rózsaszín szalag ékes példája annak, hogy érdemes továbbra is hörcsögösködnöm - megvenni, ami tetszik, és majd jó lesz egyszercsak valamire. Ezt egy éve vettem, talán egyszer használtam. Megkaptam az alvós fotókat Lucáról, és tudtam, hogy ez a szalag a pink-fehér pöttyös rucihoz tökéletes lesz. A rózsa a szokásos kedvenc rózsám.
A lepkés lyukasztót szülinapomra kaptam, vagyis vettem... 3D lyukasztó, de teljesen kivágtam, kettőt kétoldalú lyukasztóval összeragasztottam és rózsaszín csillámport szórtam a ragasztóra. A lepke "röpvonala" is rózsaszín csillámpor, a kép körül pedig lila a csillámpor. A kilincs helyét Nestabilities-zel lyukasztottam.
A bal felső sarokban egy szív alakú gomb van, a blúzt turkálóból hozta a hörcsög, csak a gombokért.
Szép álmokat, kicsi lány!


A Cute Card Thursday kihívására akármi jöhet. Igaz, a 743. leszek, azért megpróbálom :)

2 megjegyzés:

Vanja írta...

Beautiful!
Thank you for joining us at CCT! :)

Hugs, Vanja

Tipitá írta...

Kedves Marcsi! Küldök neked a egy bolgdíjat! Ha ellátogatsz a blogomra, azenvilagom-tipitablogja.blogspot.com, olvashatsz róla! Fogadd tőlem szeretettel! Tipitá