Díjak

2010. április 17., szombat

Öööö... Hát izé... Kaptam már jónéhány díjat kedves scrap-társaktól. Néhánynak a képe kint is volt a sidebar-on, csak aztán belenyúltam a sablonba, és minden eltűnt. Néhánynak még a képe sem került ki, mert bár megígértem pl. Ágikának, hogy írok magamról, de ezt mégsem tettem meg, nem ment. Ő azt mondta, hogy nem nehéz, csak el kell kezdeni, de nekem nem sikerült. Talán nem haragszik annyira... Azon filóztam, hogy mit is tudnék írni magamról, össze is szedtem néhány gondolatot, aztán el is felejtettem, mire gépközelbe kerültem. Most viszont kicsit könnyebb írni magamról, mert ismét kaptam díja(ka)t, ami segítséget is nyújt az íráshoz.
A héten először Jucus tól. Úgy tűnik, Jucus egy rejtőzködő olvasóm :) Ez volt az első kommentje a blogomon, és remélem, nem az utolsó :) Azóta a bizonyos sablonba-nyúlás óta nem működik a látogatószámláló Google Analytics sem, fogalmam sincs, hogy hányan járnak felém, így nagy öröm új arcokat látni. (Próbáltam már visszaállítani ezt a Google Analytics-ot, de nem sikerült. Most megpróbáltam megint, bemásoltam a sablonba valami követőkódot, de a GA még mindig azt írja, nincs telepítve. Egy nap múlva visszanézek, hátha észreveszi addigra.)
Jucus azt mondja,vagyok :) Köszönöm :)
A szabályok:
1. Ha valaki adja, én elfogadom, ellenvetés nélkül.
2. A logot kirakom a blogomba.
3. A szabályzatot kirakom a blogomba.
4. Megnevezek 6 másik blogot, akinek átadom a címet.
5. Kitöltöm a tesztet és kirakom a blogomba.
6. Megnevezem, hogy kitől és mikor kaptam és nagy, színes betűkkel kirakom a blogomba.
És akkor a játék kérdései:
Név: Mária Veronika
Becenév: itthon Marcsival és Verával kezdődött és tart még most is. Suliban végig Marika, aztán az első munkahelyemen már volt Marika, így lettem Marcsi. Ma pl. gondban voltam, a postán adtam fel képeslapot fősulis barátnőmnek, és hirtelen nem tudtam, hogyan írtam alá, Marika-ként vagy Marcsiként. Német kollégák a leveleikben hívtak már Marcinak és Marsinak is, pedig egyszer elmagyaráztuk nekik a magyar kettős betűket :D
Lakhely: Szombathely, még 84 napig
Születési hely: Szombathely
Magasság: 170 cm fölött egy kicsivel
Névnap: szeptember 12
Foglalkozás: Bankban kezdtem hitelügyintézőként, aztán elektronikai cégnél voltam üzemasszisztens, ahol elfelejtettem, hogy a bank annyira nem jó munkahely, így ez után ismét hiteleztem fél évig. Eszembe jutott, hogy a bank annyira nem jó munkahely, visszatértem az elektronikai céghez, a termékek gyártásához szükséges elektromos dokumentációt készítem. Persze nem magamtól, a villamosmérnökök mondják meg, hogy mi legyen benne, én pedig ráncba szedem az adatokat.
Testvérek: Öcsi
Anyanyelv: magyar
Beszélt nyelv: magyar, német, angol, és horvátul tudok már annyit, hogy a farkas vuk, a gyöngyvirág a đurđica, a ljubičica is egy virág, de most nem jut eszembe, melyik... (Az ibolya.) Meg kell tanulnom horvátul, nem szeretném, ha a gyerekem majd kinevetne, hogy nem értem, mit beszél az apjával :)
Gyűjtemény: papír :) de nem a méh-be viszem :)
Cipőméret: 39-40
Iskola:
Zrínyi Ilona Általános iskola, Nagy Lajos Gimnázium, Kodolányi Szakközép - mérlegképes könyvelő, Gépipari és Automatizálási Műszaki Főiskola, ami nekünk GAMF marad örökre, még ha át is keresztelték másodikban Kecskeméti Főiskolává.
Kedvencek:
Ha hobbi, akkor: egyértelműen a képeslapkészítés, és ha van ihlet, akkor srapbook. Kipróbáltam már sok mindent, keresztszemest, dekopázst, egy időben szinte minden felsőmhöz volt színben passzoló gyöngy nyakláncom. A legtartósabb szerelemnek a papír-olló-ragasztó bizonyul.
Ha ruhadarab, akkor: magas sarkú cipő-csizma, bár néha rámjön, hogy inkább a kényelem számít, mint hogy szép legyen, ilyenkor csinálok hülyeségeket. De annyira nem baj, így anyunak van kényelmes csizmája, nekem meg 6 centis sarkú. Mikor először volt rajtam, el is késtem kicsit az első randiról életem párjával :) De megvárt :)
Ha tárgy, akkor: telefon. Ha itthon felejtem, akkor nem érzem jól magam.
Ha frizura, akkor: hullámosat szeretnék mindenáron. De semmi áron sem kapom meg. Ha nem szárítom meg a hajam, akkor szénaboglya. Ha megszárítom, akkor egyenes frizurának jó. Berakni hosszadalmas, meg húz, meg mittudomén. Dauer sosem sikerült.
Zsebpénz: mindig van mire spórolni, de néhány szalagra vagy gombra vagy papírra vagy ilyesmire muszáj kiutalnom magamnak egy keveset...
Álom: az emberek leszoknak arról, hogy szülinapra-névnapra-karácsonyra-húsvétra e-mail-t és sms-t küldözgetnek, és visszatérnek a képeslapokhoz. Mondjuk az enyémekhez.
Háziállatok: Kutya, kutya, kutya. Volt egy Manónk, most van egy Foltosunk. a macskákat nem szeretem, csak ha picikék. De 84 nap múlva legalább egy macska lesz a háznál... Ezt annyira nem várom.

No, elég sok mindent írtam magamról :)

Nóritól kaptam még egyszerre három díjat :) Köszönöm ezeket is :)
A díjakat megtartom magamnak, nem adom tovább senkineksem. :) Úgyis jártak már mindenhol.

0 megjegyzés: