Sok boldogságot, Noé és Csabi!

2009. április 23., csütörtök

Noé férjhez megy szombaton, nekik készült ez a lap. A scrap.hu-ra még nem töltöttem fel, úgyhogy nem áll fenn az a veszély, hogy idetévedjen Noé addig, míg meg nem kapja az eredetit.
Tavaly bordó-fehér esküvői lapokat készítettem, kicsit már unalmas is volt. Néhány hónapja vettem lila szív alakú strasszokat, akkor legyen lila a lap. Kiválasztottam hozzá a papírt, műszaki rajzlap egyik oldalára July "Violine" digiscrap-készletéből nyomtattam, a másik oldalra egy kevésbé mintás rózsaszín nyomat került.

Gondoltam, megpróbálkozom a vintage-zsal, de ez lett a végeredmény:

Szombaton vettem rózsaszín csillámport, azt hittem, jó lesz ide is, de hát így már annyira nem régies...

A papír mintáit csillámporoztam és fehérrel hődomborítottam.

A muszlinra szerettem volna eredetileg a szívet, de rózsa lett belőle:
Eldöntöttem, hogy lesz egy kis fehér keret a kép körül. Kinyomtattam a fotót, fogtam, mellétettem a vonalzót, fogtam a szikét, sutty, le is vágtam a felső oldalt. Keret nélkül. Eredetileg kör alakban lett volna a muszlin, de valamivel el kellett takarni a kép felső oldalán a keret hiányát.

A belső oldalra domborítottam, de a kicsitmintás papír miatt alig látszott. Először smirgliztem a rózsát, de a lap fehérsége sem látszott a világos mintában, ezért inkább barna pasztellkrétával színeztem, de így sem az igazi.

Untam már a tavalyi Madách-idézetet is, újat kerestem. (Érdekes módon sehol máshol nem találom azt, hogy "kit párodul melléd rendelt az ég, becsüld meg jól, szorítsd meg kezét. és ha minden álmod valósággá válik, akkor se feledd el, légy hű mindhalálig" - csak meghívós idézetek között. Madách ez egyáltalán? Ha valakinek van Madách-verseskötete, nézze meg, legyen szíves, melyik versében van ez. Köszönöm:) )
A rózsa mellé ez került:
"Nem az állandó fogadkozás a hűség bizonyítéka, hanem az egyszer kimondott és megtartott fogadalom." Shakespeare

1 megjegyzés:

Noé írta...

Most tévedtem erre. :)) Lassan végre utolérem magam és már a blogok között is böngézgetek. :) Itt is csak dícsérni tudom. Ez a lap annyira, de annyira gyönyörű! Ne tessék ilyen lebecsmérlően nyilatkozni erről a csodáról! Még hogy nem az igazi a kis domborított rózsa??? Szerintem maga a tökély ez a lap. Megnéztem, hogy tényleg hiányzik a fénykép felső szegélye. Hihihi. De nagyon jól eltakartad, mert sehogysem látszik. :) Köszönöm itt is! Noé