Húsvét

2009. április 14., kedd

Nem volt időm lapokat készíteni, csak hármat a kreativvagyok.hu cikke alapján:
Ezt a szalagot még tavaly vettem, csak azért, mert mintás szalagot felénk ritkán kapni, hát legyen itthon, még ha nem is kell. Nagyon megörültem, hogy pont erre a lapra való. Néhány hete vettem narancssárga, zöld, lila körömdíszítő köveket (hogyan lehet ezt körmön megbírni?:O ). A narancssárga és a zöld épp ide való :)
Az egyetlen saroklyukasztóm a zöld kővel és sarokkerekítővel:

A másik nagyon hasonló annyiban tér el, hogy itt volt időm a külső oldalt domborítani.












De időm már nem volt rendesen fényképezni, csak telefonnal :( Ahogy Beandy-ét is csak így tudtam:
Itt kicsit jobban megnyirbáltam a zöld papírok felső részét, mint kellett volna; rövidebb lett, mint alul. De így nem lett volna szép, ezért a lila hátteret hosszabbra hagytam, és ScrapBazár-os indát tettem rá. A lila követ is használtam:

Az egyszínű kartonok Aldi-ból vannak, a mintás zöld papír pedig a Canon oldaláról.

Van még két lap, amit végül nem küldtem el, nem tetszenek annyira:
Csak egy-egy készült ezekből, pedig lyukasztottam egy csomó virágot:

Pénteken voltunk a virágnagykerben, bevásároltam ajtódíszhez. Kettőt terveztem, mondván, nekem úgysem kell, hisz a lépcsőházban nincs egy ajtón sem dísz. Mire pénteken hazaértem, a mi szintünkön már csak nekem nem volt... Orvosoltam a problémát:
Koszorúra szerettem volna eredetileg, de nem volt, csak ilyen négyzetes alap, így sokkal jobban tetszik. A szalag Aldi-s. A legyező neve "cserépborító", ez egy fél, széthajtogatva. Szinte lehetetlen lett volna a munka, ha nem kapok ajándékba egy ragasztópisztolyt. Köszönöm :*
A kismadár csirkékkel és nyuszikkal együtt egy asztal alatt pihent. Húsvét közeledtekor egy asztal alatt... Aztán a helyükre kerültek. Azt hiszem, még néhány napig fent hagyom, hiába múlt el a húsvét, annál jobban tetszik, hogy csak négy napig legyen kint :)

3 megjegyzés:

Bea írta...

Nagyon szépek lettek, igazán jó ízléssel készítetted őket!
Sajna nekem nem volt időm most a papírmunkára. :(

Tina írta...

Jópofa nagyon a 3D-s megoldás és a sokvirágos tojás is!

Török Ágnes írta...

Köszi itt is a képeslapot!!!