2009. február 17., kedd

Egy hónapja született barátnőm kislánya, úgy gondoltam, itt az ideje, hogy kipróbáljam a waterfall-t és a sarokkerekítőmet.
Az első lapon az egyik első kép a leányzóról. Gyönyörű a fotó, fehér bőr, rózsaszín ajkak, fehér lepedő, rózsaszín takaró.

A második képet a neten találtam, színes volt, én viszont mindenképp rózsaszín-fehér lapot szerettem volna, ezért telítetlenné tettem nyomtatás előtt.

A harmadik lapon a babakocsi alakja nem saját ötlet, csak a gombok. Rózsaszín gombokat vettem, mikor még csak terveztem a képeslapot, de az nagy lett volna ide, így lett fehér.

A virág fehér részét már használtam jópárszor, és még fogom is, van néhány. A rózsaszín virág Klári csomagjából van, a gyöngyöt középre Peart Touch-csal ragasztottam fel.

Vettem a gombokkal együtt rózsaszín virágfüzért is, de inkább a fehéret használtam :) A rózsaszín bigyók körömdíszítő kövecskék, a katicát (eredetileg gomb) először a lap szélére raktam, de elmászott... (Volt egy kis ragasztófolt a képek mellett, és azt akarta megnézni.)
Juca kislánybabás papírjait használtam, nagyon szeretem :)
Fotózás után a bal alsó sarokba került még egy minta fehér papírból, amit saroklyukasztóval készítettem.


Utolsó két estém egy üveg dekorálásával telt. Volt osztálytársam kapta, aki nagy szívességet tett nekünk. Valamikor augusztusban dekopázsoltam utoljára, az sem most volt, előtte meg már nem is emlékszem...
Vettem három szalvétát, ezek közül egyet használtam, és egy másikat, még Klári csomagjából. A címkén mutatkozik be a papírhullámosítóm. Bajban leszek: szeretem a pöttyös domború papírt is, szeretem a hullámos papírt is, legszívesebben mindent pöttyöznék és hullámosítanék, de vajon egy lapon együtt hogy mutatnak?
Munkatársaimnak mutattam, német kolléga kérdezte: "wird es für pálinka?" :)
Holnap este még egy félliteres üveg vár rám, de nem tudom, szilvát honnan szerzek addig.
A múlt hét estéi a waterfall tervezgetésével-készítésével teltek, szombaton bál volt, vasárnap-hétfő pálinkásüveg, holnap pálinkásüveg, de ma, úgy néz ki, emberi időben tudok aludni menni.

Éva meglepett valamivel, de erről majd egy kicsit később.

2 megjegyzés:

{Hana} írta...

De klasszak!! Ez a lap olyan kis szép lett!!!! Tökéletes ilyen babás témához :D

Bea írta...

Finom, szép munka. Én is kezdek ráhangolódni, mert most itt is több helyen várják a babát/gólyát. :)