2011. június 21., kedd

Barátnőmnek szerettem volna egy színes lapot készíteni, de úgy látszik, nem megy nekem a két mintás papír egy képeslapon...

Csicsás lett. Úgyhogy tovább próbálkoztam, ezek már jobbak:
A képek minősége... Hááát... Fény nélkül nehéz fényképezni...

These card are for the following challenges:
Truly Scrumptious - sketch
Charisma Card - pink and green
C.R.A.F.T. - stitching
A Spoon Full of Sugar - ribbon and a bow
Sorry for the quality of the photos, it's hard to make a photo without light...

Óvónéniknek

Egy kolléganőm kislánya ballag az oviból, az óvónénik kapják ezeket a lapokat. Fürdőkádért, szoptatóspárnáért, pelenkázótáskáért cserébe készültek.

I have a bingo at Simon with button, lace and sentiment.

Esküvői meghívó

2011. június 8., szerda

Az utóbbi időben készült néhány esküvői meghívó minta, ha valakinek szüksége lesz rá, legyen miből választani. Most csak egyet tudok megmutatni, a másikról nincs még fotó. A C.R.A.F.T. Challenge-nél és a Pollycraft Monday Challenge-nél esküvő/szerelem a téma.
I've made nowadays some samples for wedding invitation. I have photos about only one of them. The challenge is at C.R.A.F.T. and Pollycraft: wedding/love.
A papír a Canon Creative Park-ból van, sikerült egy érdeklődőt ezzel lebeszélnem a bordó-fehér meghívóról. Ez nem olyan harsány, hanem nyugodt, kellemes, elegáns. Ezekkel a színekkel készült egy másik fajta meghívó, ha lesz róla fénykép, megmutatom azt is.
Paper is from Canon Creative Park. A bride wanted to have a dark red-white invitations, but when I show her this paper, she was falling in love with it and now she want their invitations with it:) I've made another green-white sample but no photo :(

És még egy

2011. június 5., vasárnap

Régebben három este kellett, hogy készen legyen egy képeslap. Most azért már gyorsabban megy :) Ma kaptam a kérést, hogy 70. születésnapra férfinak készítenék-e egy lapot, és már kész is:Elég egyszerű, de férfinak nem akartam díszíteni, pláne 70. szülinapra... A kör mehetett volna még kicsit jobbra, meg úgy látom, a 70 sem középen van :(
Pont jókor jött ez a lap, Simonnál és a Fussy and Fancy Friday Challenge-nél is férfias lap a feladat.

Mint régen :)

Azt hiszem, magamhoz tértem :) Ismét elkezdtem figyelni a képeslapos kihívásokat, és készült is két lap, és ez meg az. Az egyik lap anyósom munkatársának:
A Die Cut Dreams kihívásának a vázlata alapján készült, a Lets Craft and Create kihívásán a téma: Dies to die for. Ami pedig die cut rajta: Sizzlits Decorative Fluorishes, Nellie Snellen oválisok, floral punch, Martha Stewart Doily Lace, Sikamacinak köszönet érte. Remélem, lehet egyszer majd akkor rendelni, amikor lesz is rá pénzem...
Link
A Spoon Full of Sugar-kihívás témája: flower power. A virágos papír Cajoline-Scrap, a domborító sablon Le Suh, a rózsák pedig a kedvenc művirágom.
A Daring Cardmakers-nél június virága a rózsa és a lonc.

Kicsit közelebbről:

Két éve már, hogy először nyomtattam Danubia-szalagra. Szerencsétlenkedtem vele sokat, Zsuzska javasolta, hogy próbáljam ki a nyomtatható-vasalható fóliát. Ami késik, nem múlik, elkészült. Köszönöm az ötletet, egyszerűbb, élesebb, valószínűleg tartósabb is. :)