2010. augusztus 24., kedd

Férjem az egyik szerkesztője az egyházmegyei havilapunknak, a Martinusnak. A főszerkesztő, Robi atya Ottawába utazott, hogy az ottani magyar katolikus közösséget szolgálja. Neki készült emlékül ez az album, Martinus-os munkájáról, rendezvényekről, zarándoklatokról.

One of my husband’s jobs is to edit the diocesan magazine. The chief editor has moved to Ottawa to serve the Hungarian catholic community. He got this album to make remember the job, programs, pilgrimage at Martinus.


Sógornőméknél megérkezett Bence :) Kap is egy stoplis cipőt :)
Bence has arrived, he get a cleated shoes.

Simon Says Challenge
Pixie Cottage
Crafty Creations Challenge

Visszatértem :)

2010. augusztus 23., hétfő

Jól eltűntem, de rossz pénz nem vész el, szokták mondani :) Gyorsan telik az idő, lassan másfél hónapja nem jártam erre. Jobb dolgom volt :) Az egyik főszereplője voltam egy tündérmesének...
Vagyis csak a mese bevezetésének, a tárgyalás még tart, remélem, nagyon sokáig.

Aztán akkor szekrényösszeszerelés is volt programon, meg megszokni az új helyemet. Egyre jobban sajnálom az időt a számítógép előtt tölteni. Képeslap azért készült, és egy album is, talán majd feltölthetem azt is.
Így, több, mint két hónap kihagyás után, rávettem magam, hogy összeírjam a szokásos kihívásokat. A Creative Card Crew-nál csillogás a feladat, ez készült férjem munkatársnőjének:

Ezek kihíváson kívül, gyorsan:

Ahogy lesz kép, mutatom a többit is.