Ez már nem karácsonyi

2009. december 31., csütörtök

Szülinapi képeslapok az év végére és az év elejére:
A papírok Lioness29 blogjáról.

The favorite colors of the birthday girl are orange and black. This card is for the challanges of Friday Sketchers and Crafty Creations.

Egész évben karácsony

2009. december 24., csütörtök

Indul egy új kihívásos oldal, ahol egész évben lehet készülni a karácsonyra, hogy ne legyen kapkodás a vége. A neve pedig: ABC Christmas Challenge. Egy blog-hop-pal kezdődik a móka, szép nyereményekért. Egy próbát megér.
És hogy meglegyen egy helyen, ne felejtsem el a többit sem: Christmas Cards All Year Around és Winter Wonderland.
Ez azért egy kicsit beteg dolog, pl. farsangkor vagy húsvét előtt karácsonyi lapot készíteni... De van még betegebb: aki egész évben karácsonyt ünnepel.

2009. december 17., csütörtök

A Friday Sketchers kihívására készült. Cuttlebug embossing folder - Snowflakes, Woodware lyukasztó, a kép flickr-ról, az ágacskák Évától, a kék papír és a barna alátét Panton-ból. A hópelyhes lyukasztó Aldi-ból, úgyhogy Folia gyártmány.
A Corrosive Challenge és a Fun With Shapes And More kihívására. Ismét Cuttlebug embossing folder - Snowflakes, ismét Aldi-s szalag.
A Winter Wonderland kihívásán a téma: születés. A levélkék saját készítésűek, kivágtam, domborítócerkával domborítottam és Shimmer Mist-tel lefújtam. A papírok digi freebie-k, a kép flickr-ről.

Simonnál a feladat: Merry Christmas! Stimmel.

2009. december 13., vasárnap

Ha segítenétek nekem, hogy megnyerjek egy csodaszép karácsonyi ajándékot, legyetek szívesek, klikkeljetek a képre! Előre is köszönöm! :) A klikkeléssel megismeritek a játékszabályokat is, játsszatok Ti is!
If you want to help me to win this gorgeous christmas gift, please, click the picture! Thank you in advance! :)
The link leads you to the rules, you can win this candy!


SBK Blogcandy

2009. december 10., csütörtök

A scrap.hu stafétájában Tünde születésnapjára, a Corrosive Challenge vázlatával készült ez a képeslap:
Összeírtam, hogy még hány képeslap kell karácsony előtt, és elég sok... Az elsők:A nagy hópehely Cuttlebug sablonnal készült.
A Fun with Shapes and More kihívására - hóember a téma. A hóember Aldi-s szalag, régóta tervezem, hogy képeslap lesz belőle. Schneemänner laufen Schlittschuh an einem Band.
Simon-nál a feladat: Let it Snow
A vázlat és a vellum a Truly Scrumptious kihívása.

A Friday Sketchers kihívására.

2009. december 8., kedd


Masquerade Singer :)

Névnapra

Image is from Keresztély Piroska, papers are digi scrap freebies.
This is my entry for the following challenges:
Insprational Card Sketches
Simon Says Stamp Challenge

Névnapra

2009. december 4., péntek

A kreativvagyok.hu képeslapos fórumán is szoktunk játszani, az ottani vázlat alapján készült ez a lap:
A papírok K&Company, és annyira sajnáltam használni őket, hiszen úgy egyben olyan nagyon szépek, de olyan jó volt dolgozni velük, és így sem mutatnak rosszul :) A macsek flickr-ről, a rózsák virágnagykerből, a kövek Aldiból, Folia gyártmányúak.
A Crafty Creations kihívásán a feladat: csipke és öregítés. A csipke tuti megvan, az öregítés is látszik talán.

Adventi kalendárium

Tomi húgának egyik munkatársa két rokon kislánynak szép dobozt szeretett volna Mikulásra. Javasoltam, legyen inkább kalendárium, és azt mondta, jó. Közben rájöttem, hogy egy ismerős leányzónak is kellene egy ilyen. Közben beszéltem keresztfiacskámmal, aki megkérdezte, hogy "Keri, csinálsz nekem az idén is olyat, mint két éve? Mert az olyan jó volt!" Kiderült, hogy a tavalyi kalendáriumra gondolt, és ilyen kérésre nem lehet nemet mondani. Így nekiálltam néééééégy gyufaskatulyás kalendáriumnak. Négynek. Így kezdődött:
És ez lett belőle:
Az első hét Mikulásokkal, a hasukban csengővel, és a Mikulásnak a Paperfellow által tervezett postaládájával. Nagyon helyes postaláda, és még mennyi minden van Paperfellow blogján!
A második hét, tavalyi Lidl-s karácsonyi papírcsomagból kivágott figurákkal:
A harmadik hét pecsételt - cerkával színezett téli tájjal, és tündéri hóemberes szalaggal:
A negyedik hét, tavalyi csokisdobozból maradt flízzel, pecsételt - arannyal hődomborított mintával. A másik mintát is pecsételtem, a csomagolópapírt arany színű zseléstollal színeztem, a bordó szalagot tűfilccel, a zöldet ceruzával. A szalagokat átrajzoltam vízjeltollal, szórtam rá domborport, és domborítottam. Ez után látszott csak, hogy a tintába még több, mint 10 perc után is beleragadt a domborpor. Ami nem baj. És ami a képen nem látszik.
Ezen a kalendáriumon a kislány Sarah Kay matricásalbumból van:
Felülről - Cuttlebug Snowflakes embossing folder, Klári ajándéka volt a gömbös girland, köszönöm! Hana masnija, csillámpor, a bordó nemtudompontosanmitalánszegély Évától, köszönet mindenkinek!

Nem igazán tudom, hogyan vannak a kihívások a Cuttlebug Challenges oldalán, talán nem késtem még le a csillogó kihívásukról.
Csillogás a feladat a Stamp Something kihívásában is.