2009. március 29., vasárnap

Jééé, már több, mint egy hónapja nem jártam itt?!?! Repül az idő... De most már nem céltalanul.
Egyik "kecskeméti" barátunk születésnapját ünnepeltük március 8-án, neki készült ez a lap, ez és ez alapján:
A barna papír a Canon oldaláról van, ezen hődomborítottam néhány pöttyöt. A kék szalagra nyomtattam a Boldog születésnapot! feliratot, de amikor leszedtem a ragasztószalagról, így megcsavarodott... A 30-as szám farmerből van, rávarrtam a kék kartonra, amit előtte pötty-domborítottam a perforált lemezzel. A fehér dipát összemaszatoltam kicsit barna pasztellkrétával, pecsételtem rá egy sarokmintát és egy kis virágot, ide került az üzenet. A kihúzható címke mintája Juca kisbabás készletéből van (még mindig nem tudom megunni...).

Közben elkészült a nyolcvan esküvői meghívó is, három szombat délután készen lettünk vele. Meglepetésként én nem ebből a sorozatból kaptam, a menyasszony nekem külön készített egyet.
Kérdeztem, hogy én minek kellettem :) Megy ez neki is nagyon.
Most úgy érzem, örökké hálás leszek nekik, hogy elkészíthettem a meghívójukat...
Készült még ez a waterfall az elmúlt héten:
A fekete kartonon vékony piros flies van, a szélére az egyetlen saroklyukasztómmal készült bordűrt tettem. Milyen jó, hogy vettem "szurkáló szerszámot" két hete! Így könnyen végig tudtam szurkálni a lap két oldalát, hogy tudjak bele fekete viaszos szálat fűzni. A waterfall sarkait lekerekítettem, két szívet hullámosítottam (imádom ezt a hullámosítót), egyet pedig pöttyöztem.
A waterfallt fekete karton és piros Aldi-s szalag tartja. Tudtam én, hogy hosszabb lett ez a kartoncsík, mint amilyen széles a lap, le is akartam vágni, de elfelejtettem.
A lapon ennek a Bíborszél-nótának a szövege van: